Hikelok na-enyere aka egwuregwu Olympic Winter Beijing

A ga-eme egwuregwu Olympic nke oyi na Beijing na 2022. Iji hụ na arụ ọrụ nke ọma na nke ọma, e nwere ụkpụrụ siri ike maka iwu ụlọ na akụrụngwa.

1

Dị ka Centralized gas nchekwa oru ngo nke Beijing Winter Olympic Games - mkpọkọta na injection ọdụ na shuang 6 gas nchekwa, na DBB2 usoro nnukwu bolted okpukpu abụọ ngọngọ na valvụ ọbara e mere na mepụtara Hikelok R & D otu na elu ụkpụrụ na elu chọrọ sonyere. n'akụkụ dị mkpa.

2
4-nrigo

DBB2 usoro:Ihe mgbochi okpukpu abụọ nwere nnukwu ihe na valvụ ọbara

Nhazi

Usoro DBB2 buru ibu gbachiri okpukpu abụọ na valvụ na-agba ọbara na-enweta ahụ valvụ nke nwere akụkụ atọ ma na-eji otu kọmpat akụrụngwa na-enye mgbanwe dị mma n'etiti usoro mmepụta na sistemụ akụrụngwa, ma nwee ike ịghọta ọrụ abụọ nke nkwụsị abụọ na mwepụ. .

Cime ihe ike

E jiri ya tụnyere usoro ọdịnala, usoro a nwere ntakịrị ihe nkwụsịtụ, obere nha, ịdị arọ, nchekwa na ntụkwasị obi.Enwere ike iji ya dị ka atụmatụ kachasị amasị nke usoro valvụ multi-valvụ ma na-ebelata oge ntinye nke ukwuu.

Usafọ

Usoro DBB2 nnukwu ihe gbachiri okpukpu abụọ na valvụ na-agbapụta ọbara nwere ike dakọbara ụdị nrụnye flange dị iche iche na ọkwa nrụgide.Nrụgide na ogo okpomọkụ na-adabere na njedebe flange, na nha na nrụgide echere na-agbaso ASME B16.5.A na-agbakọta azuokokoosisi n'ime iji gbochie ịpụ apụ, na oche valvụ na-ebughari nwere ike imechi usoro ahụ mgbe nrụgide na okpomọkụ gbanwere.

Gbasara anyị

Hikelok etinyela aka na imepụta na imepụta tube akụrụngwa na akụkụ valvụ.A na-eji ngwaahịa ndị a eme ihe n'ọtụtụ ebe n'ọhịa nke ọkụ eletrik, mmanụ ala na petrochemical, agha na ikuku, semiconductor na ngwá ọrụ zuru oke.Jide n'aka na mmepe echiche nke dabere n'ichepụta na-aga n'ihu na mmelite.

Hikelok na-elekwasị anya n'inye ngwaahịa dị mma na ntụkwasị obi.Site na mmeghari ohuru na mgbanwe na-aga n'ihu, ịdị mma Hikelok ga-adị elu ma dị elu.

A na m achọ ka egwuregwu Olympic Winter Beijing nwee ihe ịga nke ọma!Ndị egwuregwu China na-eme nke ọma ọzọ!

 


Oge nzipu: Nov-18-2021