Miniatyr butt-weld fittings

Hikelokminiatyr stumpsveisebeslagbrukes hovedsakelig i ultrarent miljø i halvlederindustrien og er egnet for rørledningstilkobling av høyrent media.Det er en sveiset beslag.Dens viktigste strukturelle former inkludererrett forening, albue, teeogkryss.Den har egenskapene tillite volum, nøyaktig størrelse på sveiseenden, flat endeflate, skarp kant uten grad, ensartet rørvegg, nøyaktig sveising og forbedre repeterbarheten av sveising.

Miniatyr butt-weld fittings1

Strukturelle funksjoner

Standard poleringsruheten til den indre kanalen til miniatyrstøpsveisfittings er 10 μin.(0,25μm) Ra, elektropolering opp til 5μin.(0,13μm), hjørnet av strømningskanalen i albuebeslaget er en sirkulær forbindelse uten avskjæringsområde, noe som er praktisk for jevn overgang av mediet.

Materialkrav

316L, 316L VAR og 316L VIM-VAR rustfritt stål brukes som prosesseringsråmaterialer, som oppfyller kravene i SEMI F20-0704-standarden.Beslagene til disse tre materialene tåler temperaturer fra -198 ℃ til 454 ℃.I følge ASME B31.3 kan det maksimale arbeidstrykket nå 8500 psig.

Tilkoblingsskjemaer

Den miniatyr stumpsveisekoblingen brukes hovedsakelig for stumpsveisforbindelse med ultrarenhetsserien avnøtterogkjertler.Den er egnet for systemlayout med kompakt plass.Figuren viser sveisediagrammet av miniatyrstumsveis-T-stykke og komponenter.I henhold til ulike layoutskjemaer kan miniatyrstumsveis 90° albue og kryss også velges for sveising.

Miniatyr butt-weld fittings2

Sveisemodus

Det anbefales å ta i bruk wolframbuesveising (GTA), som skal utføres i henhold til sveiseprosedyrene og kravene i SEMI F78-0304-standarden, og evaluert i henhold til SEMI F81-1103-standarden.Sveising av miniatyrstumsveisebeslag skal utføres av profesjonelle automatiske sveisemaskiner.Systematisk og standardisert sveisestyring kan sikre sveisekvaliteten til produktene.

Miniatyr butt-weld fittings3

Automatisk spor argon buesveisemaskin

For mer bestillingsdetaljer, se utvalgetkatalogerHikeloks offisielle nettsted.Hvis du har spørsmål om valg, vennligst kontakt Hikeloks 24-timers online profesjonelle salgspersonell.


Innleggstid: 26. mai 2022