Покана на АДИПЕК 2023 година

Меѓународна изложба и конференција за нафта во Абу Даби (ADIPEC) Трговска изложба |АДНЕЦ - Абу Даби, ОАЕ

Почитуван господине/госпоѓо,
Со ова искрено ве покануваме вас и претставниците на вашата компанија да го посетите нашиот штанд на ADIPEC 2023 во Абу Даби, ОАЕ од 2 до 5 октомври.
Би било големо задоволство да се запознаеме на изложбата.Очекуваме во иднина да воспоставиме долгорочни деловни односи со вашата компанија.
Изложбен центар: Национален конвенциски и изложбен центар Абу Даби
Број на штанд: 10173


Време на објавување: Јуни-05-2023 година