Избрани производи

Сигурен квалитет

 • Фитинзи

  Фитинзи

  Фитинзите ги покриваат фитинзите за двојни цевки, фитинзите за цевки, фитинзите за заварување, фитинзите за заптивки со О-прстен, штитниците за вентилација, диелектричните фитинзи, топливите фитинзи.

 • Метални заптивки за заптивки за лице

  Метални заптивки за заптивки за лице

  Метални фитинзи за заптивки на заптивка на заптивка (VCR фитинзи) капак SG, G, BB, WA, WU, WUE, WUT, WUC, FN, MN, SMN, MC, FC, TF, BTF, BMC, U, BU, BTB, C , FU, RA, RB, ME, UE, UE, UT, UC, PL, CA, GA.Опсегот на големини е од 1/16 до 1 инч.

 • Ултра висок притисок

  Ултра висок притисок

  Производите со ултра висок притисок покриваат вентили со низок, среден притисок, висок притисок и ултра висок притисок, фитинзи и цевки, подморски вентили, адаптери, спојки и алатки.

 • Цилиндри за примероци и садови за кондензат

  Цилиндри за примероци и садови за кондензат

  Цилиндрите за примероци Hikelok и садовите за кондензат широко се применуваат во лабораторија.

 • Топчести вентили

  Топчести вентили

  Сериите на топчести вентили покриваат BV1, BV2, BV3, BV4, BV5, BV6, BV7, BV8.Работниот притисок е од 3.000 psig (206 бари) до 6.000 psig (413 бари).

 • Вентили запечатени со мевови

  Вентили запечатени со мевови

  Серии на вентили запечатени со мевови капак BS1, BS2, BS3, BS4.Работниот притисок е од 1.000psig (68,9bar) ​​до 2.500psig (172bar).

 • Блокирајте и испуштајте вентили

  Блокирајте и испуштајте вентили

  Покријте ги сериите на вентилите за блокирање и испуштање MB1, BB1, BB2, BB3, BB4, DBB1, DBB2, DBB3, DBB4.Максималниот работен притисок е до 10.000 psig (689 bar).

 • Пропорционални вентили за олеснување

  Пропорционални вентили за олеснување

  Сериите на пропорционални олеснувачки вентили покриваат RV1, RV2, RV3, RV4.Притисокот за поставување е од 5 psig (0,34 бари) до 6.000 psig (413 бари).

 • Флексибилни црева

  Флексибилни црева

  Сериски капак на флексибилни црева MF1, PH1, HPH1, PB1.Работниот притисок е до 10.000 psig (689 бари).

Прочитај повеќе
gm_logos

Sailuoke Fluid Equipment Inc. е основана во 2011 година, лоцирана во развојната зона на концентрација на индустријата во Чонгжу, регистрираниот капитал на компанијата е 20 милиони RMB и покрива површина од 5.000 квадратни метри.Компанијата е порано позната како флуидна деловна единица на Chengdu Hike Precision Equipment Co., Ltd. Со цел да ги задоволиме зголемените потреби на нашиот бизнис, ја основавме Sailuoke Fluid Equipment Inc.

Прочитај повеќе

Нашиот ресурс

За нашите ресурси

Нашата апликација

нашата апликација