Produk Diulas

Kualitas dipercaya

  • Kelengkapan

    Kelengkapan

    Fittings nutupan fittings tube ferrule kembar, fittings pipe, fittings weld, fittings segel raray O-ring, protectors curhat, fittings diéléktrik, fittings fusible.

  • Metal Gasket raray Seal fittings

    Metal Gasket raray Seal fittings

    Metal gasket raray segel fittings (VCR fittings) panutup runtuyan SG, G, BB, WA, WU, WUE, WUT, WUC, FN, Bungbulang, SMN, MC, FC, TF, BTF, BMC, U, BU, BTB, C , FU, RA, rb, kuring, UE, UE, UT, UC, PL, CA, GA.Kisaran ukuranana ti 1/16 dugi ka 1 inci.

  • Tekanan Ultra-High

    Tekanan Ultra-High

    Produk tekanan ultra luhur nutupan tekanan low, tekanan sedeng, tekanan tinggi na klep tekanan ultra-tinggi, fittings na tubing, valves subsea, adapters, couplings na tooling.

  • Sampel Silinder jeung Condensate Pot

    Sampel Silinder jeung Condensate Pot

    Hikelok sampel silinder jeung pot condensate loba dilarapkeun di lab.

  • Bal klep

    Bal klep

    Bal valves runtuyan panutup BV1, BV2, BV3, BV4, BV5, BV6, BV7, BV8.Tekanan kerja ti 3,000psig (206 bar) dugi ka 6,000psig (413 bar).

  • Bellows-disegel valves

    Bellows-disegel valves

    Bellows-disegel valves runtuyan panutup BS1, BS2, BS3, BS4.Tekanan kerja ti 1,000psig (68.9bar) ​​dugi ka 2,500psig (172bar).

  • Blok jeung Bleed valves

    Blok jeung Bleed valves

    Blok jeung getihan valves runtuyan nutupan MB1, BB1, BB2, BB3, BB4, DBB1, DBB2, DBB3, DBB4.Tekanan kerja maksimal dugi ka 10,000psig (689bar).

  • Valves Relief sabanding

    Valves Relief sabanding

    Sabanding relief valves runtuyan panutup RV1, RV2, RV3, RV4.Tekanan setelan ti 5 psig (0,34 bar) ka 6,000 psig (413bar).

  • Hoses fléksibel

    Hoses fléksibel

    Panutup runtuyan selang fléksibel MF1, PH1, HPH1, PB1.Tekanan kerja dugi ka 10,000 psig (689 bar).

Maca deui
gm_logos

Sailuoke Fluid Equipment Inc. diadegkeun dina 2011, ayana di Zona pengembangan konsentrasi industri di Chongzhou, Ibukota perusahaan anu kadaptar nyaéta RMB20 juta sareng nutupan legana 5,000 méter pasagi.Pausahaan ieu baheulana kawanoh salaku unit bisnis cairan Chengdu Hike Precision Equipment Co., Ltd. Dina raraga nyugemakeun kaperluan ngaronjatkeun bisnis urang, urang nyetél Sailuoke Fluid Equipment Inc.

maca deui

Sumberdaya urang

Ngeunaan sumberdaya urang

Aplikasi Kami

aplikasi urang