Minyak bumi & Pétrokimia

Komitmen pikeun ngembangkeun éksplorasi énergi

Kami ayeuna pamimpin dunya dina pabrik klep pikeun industri Kimia sareng Petrokimia.Hikeloktiasa ngabantosan anjeun suksés.Tina nawiskeun rupa-rupa komponén instrumentasi prosés anu nyumponan atanapi ngaleuwihan standar industri pikeun ngarancang dukungan ti insinyur anu berpengalaman,Hikelokfittings tube, valves, sarta tubing anu dipaké sacara éksténsif dina alat hook up standar kaasup: tingkat ukur tekanan ukur suhu ukur aliran ukur Utiliti calibration gas, switching jeung sistem udar stasiun sampel grab.

_石油石化

Sistim layanan sampurna

Hikelokteu ngan nyadiakeun produk kualitas luhur di sakabeh industri, tapi ogé boga tim layanan profésional sarta wijaksana pikeun nyadiakeun set lengkep solusi diperlukeun ku sistem cairan béda.Henteu masalah dimana anjeun ngalaman kasusah jeung masalah, anjeun salawasna bisa konsultasi kami.Profesionalisme sareng timeliness mangrupikeun ciri jasa kami, anu bakal masihan anjeun panyalindungan anu langkung kuat.Sagalana dumasar kana kaamanan jeung kapentingan anjeun.Bari mastikeun operasi normal tina sistem, éta optimizes alokasi pikeun anjeun sarta nyadar utilization rasional sumberdaya.

Rekomendasi produk industri minyak bumi sareng pétrokimia

Ti alat pangeboran laut jero ka konstruksi platform lepas pantai, nepi ka konstruksi pipa darat, urang pinuh ngartos syarat kinerja produk dina minyak bumi jeung industri pétrokimia. Naha dina pilihan bahan, pamrosésan produk atanapi uji ékspérimén, rupa-rupa tautan kami gaduh standar palaksanaan anu ketat sareng prosedur manufaktur.pikeun mastikeun yén produk ahir nu pinuh lumaku pikeun minyak bumi jeung industri pétrokimia.

Kelengkapan

Urang tabung ferrule kembar ukuran fittings nyaeta tina 1/16 di. ka 2 di., jeung bahan nu ti 316 SS kana alloy.Cai mibanda ciri résistansi korosi sareng sambungan anu stabil, sareng tiasa maénkeun peran anu stabil sanajan dina kaayaan kerja anu ekstrim.

 

Klep

Kabéh valves praktis konvensional kami anu kaasup here.They boga fungsi akurat ngadalikeun aliran sarta pangaturan pressure.They aman, dipercaya jeung boga hirup layanan panjang, nu ngajadikeun éta populér.

 

Hoses fléksibel

hoses logam kami sadia dina bahan tube jero béda, sambungan tungtung na selang lengths.They dicirikeun ku kalenturan tensile kuat, résistansi korosi tinggi, sarta formulir sealing stabil.

 

Tekanan Ultra-High

Aya runtuyan klep jero-laut sarta sedeng-tekanan tinggi fittings runtuyan nu bisa nolak tekanan tinggi di lantai laut, nu bisa masihan sistem kontrol aman tur sambungan di lantai laut.