Produktet e veçuara

Cilësi e besueshme

 • Pajisjet

  Pajisjet

  Pajisjet mbulojnë pajisje tubash dyshe, pajisje tubash, pajisje saldimi, pajisje mbyllëse me unazë O, mbrojtëse të ventilimit, pajisje dielektrike, pajisje të shkrirë.

 • Pajisje metalike për vulosjen e fytyrës së guarnicionit

  Pajisje metalike për vulosjen e fytyrës së guarnicionit

  Pajisjet e vulës së fytyrës së guarnicionit metalik (pajisjet VCR) mbulesë të serisë SG, G, BB, WA, WU, WUE, WUT, WUC, FN, MN, SMN, MC, FC, TF, BTF, BMC, U, BU, BTB, C , FU, RA, RB, ME, UE, UE, UT, UC, PL, CA, GA.Gama e madhësisë është nga 1/16 në 1 inç.

 • Presion ultra i lartë

  Presion ultra i lartë

  Produktet me presion ultra të lartë mbulojnë valvulat me presion të ulët, presion të mesëm, të lartë dhe presion ultra të lartë, pajisje dhe tuba, valvola nënujore, përshtatës, bashkime dhe vegla pune.

 • Modelet e cilindrave dhe enëve të kondensatës

  Modelet e cilindrave dhe enëve të kondensatës

  Cilindrat e mostrave Hikelok dhe tenxheret e kondensatës aplikohen gjerësisht në laborator.

 • Valvula me top

  Valvula me top

  Mbulesa të serive të valvulave me top BV1, BV2, BV3, BV4, BV5, BV6, BV7, BV8.Presioni i punës është nga 3,000 psig (206 bar) në 6,000 psig (413 bar).

 • Valvola me shakull të mbyllura

  Valvola me shakull të mbyllura

  Mbulesa e serisë së valvulave të mbyllura me shakull BS1, BS2, BS3, BS4.Presioni i punës është nga 1,000 psig (68,9 bar) në 2,500 psig (172 bar).

 • Blloko dhe rrjedh valvulat

  Blloko dhe rrjedh valvulat

  Mbulesa të serive të valvulave të bllokimit dhe rrjedhjes MB1, BB1, BB2, BB3, BB4, DBB1, DBB2, DBB3, DBB4.Presioni maksimal i punës është deri në 10,000 psig (689 bar).

 • Valvulat proporcionale të lehtësimit

  Valvulat proporcionale të lehtësimit

  Seritë e valvulave të lehtësimit proporcional mbulojnë RV1, RV2, RV3, RV4.Presioni i vendosjes është nga 5 psig (0,34 bar) në 6,000 psig (413 bar).

 • Tuba fleksibël

  Tuba fleksibël

  Mbulesa fleksibël e zorrëve të serisë MF1, PH1, HPH1, PB1.Presioni i punës është deri në 10,000 psig (689 bar).

Lexo më shumë
gm_logos

Sailuoke Fluid Equipment Inc. është themeluar në vitin 2011, e vendosur në zonën e zhvillimit të përqendrimit të industrisë në Chongzhou, Kapitali i regjistruar i kompanisë është 20 milion RMB dhe mbulon një sipërfaqe prej 5000 metrash katrorë.Kompania njihet më parë si njësia e biznesit fluide e Chengdu Hike Precision Equipment Co., Ltd. Për të kënaqur nevojat në rritje të biznesit tonë, ne krijuam Sailuoke Fluid Equipment Inc.

Lexo më shumë

Burimi ynë

Rreth burimeve tona

Aplikimi ynë

aplikimin tonë