Temperatur- og trykkdatablad for forskjellige materialer av rør

I kontinuerlig tilførsel av instrumentrør i mange år,Hikelokhar rik erfaring i hva slagsrør, beslag, reguleringsventilerog andre produkter er nødvendig i væskesystemet.Etter å ha forstått de spesifikke arbeidsforholdene til kundene og i henhold til kundenes behov, kan Hikelok anbefale passende rør i henhold til profesjonell teknisk kunnskap, og foreslå å kjøpe produkter sammen for å lette installasjon og bruk, for å gjøre kundens væskesystem mer effektivt.I tillegg har alle typer instrumentrør levert av Hikelok flatt munnstykke uten grader, ingen fordypninger og riper på rørkroppen, nøyaktig størrelse og høy kvalitet.De er egnet for å bøye og legge rør, noe som hjelper kundene med å bygge et trygt og stabilt væskesystem.

Hikelok kan tilby ulike typer instrumentrør, inkludert sømløserustfrie stålrørog legeringsrør, som er i samsvar medASTM A269 A213 B622 og andre standarder.Ulike materialer har sine egne temperatur- og trykkegenskaper, som kan brukes på forskjellige arbeidsforhold for å møte kundenes spesifikke behov.

Hikelok-Tubes-7

Når du kjøper instrumentrøret til Hikelok, må du forstå følgende to punkter:

1. Arbeidstrykk på røret.Når du bygger et væskesystem, er det nødvendig å bestemme systemets arbeidstrykk, for å velge materialet og størrelsen på røret.Generelt krever høytrykksarbeidsmiljøet sterke rør, for eksempel rustfrie stålrør.Hvis det brukes under høye korrosjonsforhold, er det nødvendig å velge rør med høy korrosjonsbestandighet, for eksempel legeringsrør.I trykkområdet for ulike materialer vist i tabellen nedenfor, bør det bemerkes at: (1) i alle fall bør trykket på rørfittings ikke overstige det anbefalte arbeidstrykket;(2) Ved bruk av gasssystem bør trykkverdien utenfor det skraverte området velges for å bestemme parametere som rørstørrelse og veggtykkelse.

Hikelok-Tubes-01
Hikelok-Tubes-02
Hikelok-Tubes-03
Hikelok-Tubes-04
Hikelok-Tubes-05

2. Arbeidstemperatur på røret.En annen faktor bør vurderes når du velger riktig rør - arbeidstemperatur.Rustfritt stålrør er egnet for miljøer med høy temperatur.I lavtemperaturmiljøer bør kobberrør og aluminiumsrør velges, men legeringsrør er svært egnet ved høy arbeidstemperatur.Når du velger, finn riktig verdi av temperaturreduksjonsfaktorer i henhold til følgende tabell, multipliser den med trykkverdien til det tilsvarende røret, og finn deretter røret med spesifikk størrelse og materiale i henhold til ditt eget behovstrykk.

Hikelok-Tubes-08

Samtidig, i konstruksjonen av væskesystem, anbefales det å samarbeide med Hikelokrørkutter, verktøy for avgrading av rør, rørbøyerogandre verktøyfor tilleggsinstallasjon.

Hikelok-Tools-08

For mer bestillingsdetaljer, se utvalgetkatalogerHikeloks offisielle nettsted.Hvis du har spørsmål om valg, vennligst kontakt Hikeloks 24-timers online profesjonelle salgspersonell.


Innleggstid: 17. mars 2022